Več iz teme.

Obveščaj me o novih člankih:  
 
Kje v Sloveniji se najbolje živi? Razkrijemo 17. oktobra
Kje v Sloveniji se najbolje živi? Razkrijemo 17. oktobra
  26.09.2018  |  15:50
Čas branja: 1 min
Revija Moje finance bo 17. oktobra razkrila, kje v Sloveniji se najbolje živi. Gre za raziskavo med 212 slovenskimi občinami, ki jo pripravljamo že tretje leto zapored. 

Kje v Sloveniji imajo najvišje plače, najnižjo brezposelnost, najproduktivnejša podjetja, ugodne cene stanovanj, najmanj kriminala, depresivnih in bolnih ljudi ...? Skratka, kje v Sloveniji se v povprečju najbolje živi?

Revija Moje finance bo vse to razkrila 17. oktobra. Že tretje leto zapored smo namreč pripravili raziskavo med 212 slovenskimi občinami.

Dozdajšnji zmagovalki sta bili občina Cerklje na Gorenjskem (december, 2015) in Železniki (februar, 2017).

Kaj se vam zdi pomembno pri izbiri doma – infrastruktura, gospodarska moč občine, dobri sosedski odnosi, zdravje v občini ali varnost –, nam lahko odgovorite v anketi, ki jo je rešilo že skoraj 700 Slovencev.

O tem, kaj vse je pomembno za kakovost bivanja, smo se v živo pogovarjali decembra 2015 s psihologinjo Katarino Veselko in nepremičninsko posrednico Zarjo Mavec.

Za več informacij o naročilu na izvod Mojih financ kliknite tu, pokličite na 080 15 80 ali pišite po e-pošti na narocnine@finance.si.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
MOJEFIN
Razno
Razno Trije najbogatejši o tem, kako zabiti gol

Ko nogometaš Lionel Messi zabije gol, je pristno vesel in takrat ne razmišlja, koliko denarja mu bo to prineslo. Tudi jaz se tako...

MOJEFIN
Zaslužek
MOJEFIN
Zaslužek
MOJEFIN
Zaslužek
Zaslužek (moj portfelj) Imam 150 tisočakov v 24 skladih. Kako naj uredim portfelj?

Bralec Mitja ima 150 tisočakov vreden portfelj, ki se na prvi pogled zdi zelo razpršen, saj ima denar vložen v kar 24 različnih...

MOJEFIN
Razno
Razno (anketa) Če bi imel čarobno palčko, bi.... 2

Želja je veliko, vse niso uresničljive. Velikokrat si ovire postavimo sami v svoji glavi. Kaj pa če bi obstajala bližnjica - čarobna...

MOJEFIN
Varčevanje
Varčevanje Kako prilagoditi portfelj glede na trenutni poslovni cikel

Kaj nam sporočajo ekonomski kazalci in turbulence na finančnih trgih in kako temu primerno prilagoditi portfelj finančnih produktov?

MOJEFIN
Razno
Razno 5 finančnikov vam priporoča svojo knjigo!

Da vzamemo v roke knjigo, moramo včasih imeti tudi dober razlog oziroma dobro priporočilo, kajne? Pet finančnikov z različnih področji...